© Mihai Raitaru

Cine sunt

Pasiune

Mă numesc Mihai Răitaru și de peste 15 ani sunt pasionat de fotografie. În anul 2006 am absolvit Liceul de Arte plastice Nicolae Tonitza, în 2010 Facultatea de Horticultura, secția Peisagistica, iar in 2012 un curs de formare profesională în fotografie, iar în prezent lucrez ca inginer peisagist si fotograf.

Experiență

Primele evenimente fotografiate au fost cele pentru prieteni, iar cu timpul prin recomandări am ajuns să documentez serbările unor școli și grădinițe, botezuri și nunti, conferințe și chiar festivaluri. Aici pot menționa faptul că la 3 ediții ale Festivalului Strada Armenească, am fost fotograf oficial.

Dedicare

Consider ca toate proiectele la care lucrez sunt importante si am grija ca in fiecare etapa de lucru sa dau ce-i mai bun din ce stiu, astfel incat rezultatul final sa fie de fiecare data cea mai buna varianta pe care eu puteam sa o livrez clientului.

Atenție

Datorita experienței dobândite în urma participării la diverse evenimente, am învățat să fiu atent când vine vorba de alegerea cadrelor și surprinderea momentelor importante. Această însușire traducându-se în fotografii bune, frumos încadrate, care redau cu fidelitate povestea fiecărui eveniment.

Ce fac

Sesiuni de fotografie

Fotografii realizate la interior sau exterior având ca subiect teme precum portretul, familia, copiii, aniversări și absolviri.

Fotografii la evenimente

Fotografii realizate la nunți, botezuri, serbări, conferințe, competiții, festivaluri, concerte, ateliere creative.

Fotografii de prezentare

Fotografii cu scop de prezentare pentru produse, restaurante, hoteluri, saloane de înfrumusețare, spații comerciale.

Albume și mărturii

Realizez grafică și albume fotografice moderne, cu dimensiunea minima de 20x30 cm și mărturii fotografice cu dimensiunea 10x15 cm.

Cum lucrez

beforeafter

Stilul meu fotografic se caracterizează prin surprinderea momentelor cu naturalețe. Aleg să nu mă implic foarte mult în spune oamenilor cum să pozeze, lasându-i pe ei să trăiască fiecare moment, intervenind cu mici indicații atunci când este nevoie, surprinzându-i astfel în ipostaze cât mai naturale.
Fotografiile rezultate le prelucrez aplicând corecții ușoare de lumină, constrast și culoare.

Clienții mei