© Mihai Raitaru

Fotografii la teatru – Ce caut eu aici?

În anul 2015 am fotografiat pentru prima dată o piesă de teatru și țin minte că am fost destul de dezamăgit pentru că mi s-a părut că totul s-a terminat foarte repede, iar eu n-am apucat să fotografiez. Defapt “problema” a fost că nu am reușit să mă împart în două încât să fotografiez ceea ce era important și totodată să pot urmări povestea pusă în scenă de actorii talentați.

Anul acesta odată cu începerea colaborării cu Miniartshow, am reușit să mă divid în mod firesc, putând fotografia piesele la care am participat și totodată să pot urmării povestea, fără să-mi scape vreun moment, nici ca fotograf și nici ca spectator.
La piesa “Ce caut eu aici?“, am fost invitat de Ioana, care mi-a oferit șansa de a o fotografia jucând. Nu doresc să vă spun detalii despre această piesa, ci să vă las să o descoperiți puțin din fotografii, iar dacă v-am făcut curioși vă invit să participați următoarea dată când se joacă la Godot cafe


Am fotografiat această piesa de două ori, însă scenele alese nu se repetă pe parcursul fotografiilor prezentate.Distribuția: Antoaneta Cojocaru, Mihai Smarandache, Ana Covalciuc, Dan Rădulescu și Ioana Ginghină.
Regia: Chris Simion – Mercurian.
Data: 14-28.03.2017

 

Comments are closed.