© Mihai Raitaru

Zăpadă în păr

Pentru că sunt friguros și pentru că iarna aceasta ne-a oferit mai multe zile cu temperaturi negative decât pozitive, nu am ieșit la fotografiat atât cât mi-aș fi dorit. Cu toate astea au fost câteva dați în care mi-am făcut curaj să ies din casă, găsind totodată și persoane care au acceptat să înfrunte frigul alături de mine. Două dintre persoanele pe care le-am fotografiat în această iarnă au fost Georgiana și Miruna.

Georgiana este o fată vesela și optimistă care studiază Medicina în București. Pozează cu telefonul tot ce o inspiră, surprinzând momente cu prietenii, peisaje, cadre urbane, apusuri etc., totodată plăcându-i și rolul de model. Fotografiile pe care le-am realizat împreună în luna ianuarie, au avut loc în Parcul Tineretului într-o zi în care maxima nu a intregistrat mai mult de -5º.

  • sedinta-foto-de-portret-iarna-parcul-tineretului-Georgiana-fotograf-Mihai-Raitaru-2017
  • sedinta-foto-de-portret-iarna-parcul-tineretului-salcie-fotograf-Mihai-Raitaru-2017
  • sedinta-portret-iarna-parcul-tineretului-Georgiana-fotograf-Mihai-Raitaru-2017

Miruna este o ardeleancă autentică, venită la studii tocmai de la Satu Mare. Deși ne știm din 2012, am început să colaborăm pentru fotografii în toamna anului 2015, când a ajuns în București. Fotografiile acestea le-am realizat împreună în această iarnă, în Gradina Botanică, într-o zi în care soarele cu dinți încălzea timid omătul proaspăt așternut.

  • sedinta-foto-de-portret-iarna-gradina-botanica-Miruna-fotograf-Mihai-Raitaru-2017
  • sedinta-foto-de-portret-zapada-gradina-botanica-Miruna-fotograf-Mihai-Raitaru-2017
  • sedinta-foto-de-portret-iarna-gradina-botanica-alb-negru-fotograf-Mihai-Raitaru-2017
  • sedinta-foto-de-portret-iarna-gradina-botanica-contre-jour-fotograf-Mihai-Raitaru-2017