© Mihai Raitaru

Alina

L-am cunoscut pe Mihai dintr-o intamplare, cand am cerut ajutorul mai multor fotografi pentru ultima serbare de la gradinita a nepotului meu. Am primit mai multe refuzuri, pana am ajuns la Mihai, care a fost super intelegator, desi serbarea avea loc in cateva ore.
Fotografiile au fost foarte reusite, si asta ne-a facut sa ne dorim sa colaboram cu el pentru evenimentele viitoare. Astfel ca, la petrecerea de 1 an a fetitei noastre, Mihai a fost alaturi de noi, ajutandu-ne sa pastram vii amintiri foarte dragi.
Printre multele lucruri, am apreciat la Mihai profesionalismul cu care a lucrat fotografiile noastre, coloritul si faptul ca reusea sa gaseasca lumina potrivita si momentul potrivit, dar si disponibilitatea lui, rabdarea si intelegerea. Sunt sigura ca a fost destul de greu sa incerci sa surprinzi momentele cele mai frumoase de la petrecerea unui copil atat de micut.
Il vom recomanda pe Mihai cu caldura si incredere oricui isi doreste sa pastreze amintiri dulci nu doar in minte.

Cristiana

Absolvirea este un moment unic in viata, plin de emotii, asteptat din prima zi de facultate. Ca orice moment special merita toata atentia si respectul nostru, de aceea am ales pentru crearea amintirilor speciale o sedinta foto cu Mihai, alaturi de care ne-am simtit nu doar relaxati ci si speciali. As putea spune ca detine o rabdare infinita si se vede ca in tot ceea ce face pune multa pasiune si foarte mult devotament. Fotografiile au iesit intocmai cum ne-am dorit, intr-un timp record si exceptional lucrate.

Roxana

Pe Mihai l-am cunoscut la petrecerea unor prieteni. Ne-au placut foarte mult fotografiile lor si am stabilit ca e cel mai potrivit pentru a surprinde unul din cele mai importante evenimente din viata noastra. Logodna a fost o zi cu adevarat deosebita, iar Mihai a avut grija sa fim relaxati chiar daca era prima noastra sedinta foto. Ne-a urmat peste tot, am comunicat foarte bine, a venit cu idei bune si mai ales cu solutii. Rezultatul final a fost unul foarte bun, de calitate, ca toata experienta in sine! Noi suntem foarte multumiti si il recomandam cu incredere pentru a fotografia orice eveniment din viata voastra.

Mirabela

Era sfarsit de martie cand Mihai, m-a intrebat daca as vrea sa facem cateva fotografii de portret pentru portofoliul lui. Neavand experienta de a lucra cu un fotograf profesionist, initial mi s-a parut nefiresc sa pozez in fata unor trecatori si a unui aparat de fotografiat, insa Mihai, cu optimismul caracteristic, m-a convins prin aptitudinile sale creativo-fotografice, ca naturaletea si buna dispozitie sunt esentiale pentru a face o fotografie reusita.

Elena

Mihai este un fotograf pe care l-as recomanda cu ochii inchisi. Realizeaza fotografii de calitate, este plin de idei si rabdator cu cei mici. Iti multumim pentru amintirile frumoase transpuse in fotografii si te asteptam cu drag la urmatorul eveniment important din familia noastra.

Victor

Sedintele foto cu Mihai Raitaru sunt precum amintirile placute din copilarie. Partea frumoasa e ca momente actuale se pot transforma in capturi deosebite prin talentul lui, indiferent de anotimp sau eveniment.

Valentina

Pe Mihai mi l-a recomandat o prietena. Ne-am inteles foarte bine in timpul sesiunilor foto, iar dupa ce am vazut fotografiile si albumul ma bucur ca am ales sa colaboram cu el pentru imortalizarea celor mai frumoase momente ale botezului fetitei noastre Iris-Maria.

Romina

Colaborarea cu Mihai a fost foarte plăcută, el s-a arătat înțelegător față de cerințele noastre, fiind vorba de-o sedinta foto de absolvire cu aproximativ 70 de persoane, majoritar fete. Nu am avut un interval orar fix, ba chiar ne-am împărțit în două zile pentru ca toată lumea să aibă fotografii reușite și să fie mulțumită.
Fotografiile realizate le-a editat atent, încât să ni le trimită în cea mai bună formă și într-un număr mulțumitor. A fost punctual atât la realizarea sedințelor cât și la livrarea fotografiilor. Dacă aș mai avea nevoie aș apela cu siguranță din nou la Mihai Răitaru.

Simona

Am colaborat cu Mihai pentru o ședință foto de absolvire a Facultății de Medicină și pot să vă spun că am numai cuvinte de laudă la adresa lui. Extrem de amabil, respectuos și răbdător, în condițiile în care inițial l-am anunțat ca vom fi 30, maxim 40 de persoane pentru poze și în final a fost prezentă aproape toată seria, adică 70 de persoane. Nu a avut nimic de obiectat, ne-am reorganizat pe moment și totul a ieșit absolut perfect. A surprins momente inedite, frumoase, de care o sa ne aducem aminte cu drag. Pozele multe ca număr, editate, primite la timp (maxim 2 săptămâni), astfel încât toată lumea a fost foarte mulțumită. Îl recomand cu toată căldura și cu siguranță când voi mai aveam nevoie de un fotograf, el va fi prima persoană pe care o voi contacta.